Bu Blogda Ara

14 Aralık 2017 Perşembe

En iyi parçalar: Opeth Top 5


1990'da İsveç'te kurulan Opeth'in güncel kadrosu 

Vocal - Guitar: Mikael Akerfeldt 
Bass Guitar: Martin Mendez
Drums: Martin Axenrot
Guitar: Fredrik Akesson 
Percussion - Keyboards - Vocal: Joakim Svalberg

5. Bleak

Gerek brutal gerek clean vokalleri her opeth parçasındaki o değişkenlikler ve karmaşıklıklarıyla listenin beşinci sırasında Blackwater Park albümünden Bleak yer alıyor.

4. Forest of october

Hayatımda dinlediğim en güzel sonbahar parçalarından olan uzun mu uzun Opeth parçası dinleyin dinlettirin. Sonbahar mevsimini iliklerinize kadar yaşayın. Opeth'in ilk albümü Orchid şaheseridir.

3. Blackwater park

Beni her konuda ikna edebilirsiniz çünkü sabit fikirli bir insan değilimdir fakat Opeth'in en iyi albümü hangisi dediğiniz an bundan başkasına gönül vermem veya oy kullanmam. Blackwater park benim ilk dinlediğim Opeth parçası ve kuşkusuz en iyi de Opeth albümüdür. Değişkenlik duvarını yarıp geçen bir Opeth parçasıdır.

2. Black rose immortal

Morningrise albümünün 20 dakikalık şaheseri, hiç sıkmıyor baymıyor tek kelimeyle harika bir Opeth silahı. Mermi olarak içinden güller çıkan muazzam bir parça.

1. Ghost of perdition

Sanırım bu parçayı birkaç parçaya bölsek içinden bir albüm büyüklüğünde parçalar zinciri çıkar. O kadar değişken ve o kadar brutal,clean vokalleriyle iyi ki diyecek birşey bulmak bile çok zor. Ghost Reveries albümünden muhteşem bir parça.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KİTAP: Zbigniew Brzezinski - Stratejik Vizyon

Stratejik Vizyon PDF