Bu Blogda Ara

13 Aralık 2017 Çarşamba

Yakın tarihimizin en kötü Türk filmleri TOP 5

Selam arkadaşlar.. Bu yazımızda tüm zamanların en kötü filmlerini sizler için derledik.

5.Kutsal Damacana 3 Dracoola 
Listemizin beşinci sırasında gerek senaryosunun iğrençliği gerekse oyuncuların yapmacık hareketleriyle, leş gibi kamera açılarıyla Kutsal Damacana serisinin üçüncü filmi Dracoola var.


4.Emret Komutanım ŞAH MAT 

Yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın yaptığı oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan ve Mehmet Ali Erbil gibi tanınmış isimlerin olduğu bu film iğrenç filmler listemizde dördüncü sırada bulunuyor.


3.18'ler Takımı

Yönetmenliğini Mesut Taner'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Yavaş, Eylem Şenkal ve Engin Aşık'ın bulunduğu Amerikan leş komedi statüsünün ülkemizdeki yansımalarından biri olarak gördüğüm bu bataklık listemizin üçüncü sırasında.

2.Kod Adı K.O.Z. : Maskeler Düşüyor

Yönetmenliğini Celal Çimen'in yazdığı bir diğer iğrenç film olan Kod Adı K.O.Z. : Maskeler Düşüyor'un oyuncu kadrosunda eski tv programlarından tanıdığımız, bizi çocukken gerim gerim geren Cem Kurtoğlu ve Hazım Körmükçü bulunuyor.  Siyasi propaganda filmi olmasıyla dikkatleri üzerine çeken film, oyuncuların yapmacık tavırlarıyla kalbimize kazınan ve listemizin ikinci sırasında kendisine yer bulan bir leş - yapım filmi.


1.Neşeli Gençlik

Yönetmen koltuğunda yeniden 18'ler takımı yönetmeni Mesut Taner abimizi gördüğümüz bu filmde, oyuncu kadrosunda Haldun Boysan, Hakan Ka ve kadrolu Mesut Taner filmleri oyuncusu Eylem Şenkal'ı görüyoruz. Artık çakma Amerikan gençlik filmleri bataklığından kurtulamayacağını anladığımız Mesut Taner abimize başarılarının devamını dileyip Neşeli Gençlik filmini foseptik filmlerin şahı olarak adlandırıp birinci sırada uğurluyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KİTAP: Zbigniew Brzezinski - Stratejik Vizyon

Stratejik Vizyon PDF