Bu Blogda Ara

6 Ocak 2018 Cumartesi

TOP 5: Black Sabbath


Bünyesinde çok iyi müzisyenleri barındıran ve bir çok metal bilginine göre günümüzde dinlediğimiz her metal türünün kökenini inşa eden Black Sabbath'ın çok büyük bir grup olduğunu herhalde bir çoğumuz kabul ederiz. 

İlk albümü Black Sabbath, Paranoid, Master of reality, Sabbath Bloody Sabbath, Sabotage gibi büyük albümlerle ve Heaven in Hell klasiğiyle bünyemize işleyen Sabbath'ın dilerseniz en sevdiğim beş parçası ile sizleri başbaşa bırakayım.

5. Killing yourself to live


Sabbath bloody sabbath albümünün beşinci parçası, sabbath fanları tarafından da son derece sevilen harika bir parça.

4. Black Sabbath


İlk albümün ilk parçası ve mükemmel bir performans. Metal tarihinde önemli bir nokta.

3. War Pigs


Paranoid albümünün mükemmel parçalarından sadece biri, mükemmel Ozzy performansı.

2. Paranoid


Sözleri, müziği, her şeyiyle mükemmel bir parça.. Bu herifler yaptıklarında samimi ve sistem eleştirisinin allahını yapıyor burada tabir i caizse olay budur. 

1.Heaven and Hell


Rahmetli Dio, harika bir vokalist ve mükemmel bir söz yazarı. Hayatımda oldukça büyük bir yeri olmasının yanı sıra, çok büyük bir insan. Hakkında konuşan dangalak tiplerin ağzına aldığı saçma sapan laflar, yok illuminati üyesiymiş yok bilmemneymiş gibi hikayelere ve komplo teorilerine aldırmadan bu mis gibi performansla sizleri başbaşa bırakıyorum. Hayat tarzı tadındaki bu lirikler her yerde bulunmaz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KİTAP: Zbigniew Brzezinski - Stratejik Vizyon

Stratejik Vizyon PDF