Bu Blogda Ara

21 Ocak 2018 Pazar

TOP 5: PANTERA


Pantera 1981 yılında Amerika'da kurulan Abbott kardeşler ve Rex Brown başlangıç kadrosuyla başlanan metal yolculuğuna birkaç vokalist denemesinden sonra 1987 de Phil Anselmo'nun eklenmesiyle orijinal müziklerini sergilemeye başlayan ABD metalinin yerleşik gruplarından biri. 2004 yılında öznel olarak mükemmel olarak gördüğüm Dimebag Darrell'in bir kaza kurşununa kurban gitmesiyle dağılan elemanlarını "Down" "Damageplan" "Hellyeah" gibi gruplarda çaldığını söyleyip parçalarına geçmek istiyorum zira sonradan saydığım grupların listelerini yapacağım.

Grupların bütün parçalarını dinlemeden bu listeleri asla yapmadığımı bilmenizi isterim, Pantera gibi bir grup böyle bir listeyi o kadar zorlaştırıyor ki Alice in chains, Audioslave vb. gruplarda aynı zorluğu yaşadım, leş duyguların içindeyim.

5. Primal Concrete Sledge


Beklemediğiniz performanslar olabilir de olmayabilir de fakat şu ilk büyük albümlerinden birinin canlı performansını sonraki performanslarına değişmem.

4. Cemetery Gates


Düzenli Pantera dinleyenler şu mükemmel performanslara aşinadır. 

3. Suicide Note Pt 2


San jose konserlerinden devam ediyoruz mükemmel bir Suicide Note performansı ile başbaşa kalıyorsunuz.

2. Cowboys From Hell

 

Sevgili Anselmo, lütfen Layne Staley'nin seslendirdiği parçaları seslendirmeyin, performanslarınıza laf edenin ağzını ben kırarım.

1. The art of shredding


Burada popüler parçalarının borazanlığını yapacağımı beklemeyin, bana göre hangisi iyiyse o burada. Pantera budur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KİTAP: Zbigniew Brzezinski - Stratejik Vizyon

Stratejik Vizyon PDF