Bu Blogda Ara

4 Ocak 2018 Perşembe

TOP 3: Death


Rahmetli Chuck ve sınıf arkadaşları. Death 90'larda büyük yankı uyandıran her albümüyle daha da popülerleşen, metal müziğin değişik kategorilerle anılmasına sebep olan gruplardandır. Baştan söyleyeyim Scream Bloody Gore ile Symbolic arası her yaptıkları şey harikadır. Kesinlikle Technical Death Metal dediğimiz metal türünün babalarındandır.

3.Zero Tolerance (Symbolic)


Harika bir yeteneğin ürünü olan bu performans gerçekten küçükken bana sihirli olaylar gibi gözükürdü. Müthiş bir teknik alt yapı, listemizin üçüncü sırasında Symbolic albümünden Zero Tolerance bulunuyor.

2. Crystal Mountain


Üretilmiş en iyi rifflerden biri olabilir. Sonrasında Cynic gibi bir harikaya liderlik etmiş Masvidal gibi adamları çıkarmasına şaşmamalı. Listemizin ikinci sırasında Crystal Mountain var.

1. Live in L.A


Evet sıkılabileceğinizin farkındayım, öngörebiliyorum. Fakat eğer Death'in yaptığı müziğe alışır ve severseniz inanın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Burada daha nice yüzlerce grupta buluşmak dileğiyle listemizin birinci sırasında Live in L.A performansının tamamı var. Keyifli dinlemeler dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KİTAP: Zbigniew Brzezinski - Stratejik Vizyon

Stratejik Vizyon PDF